Gyproc – produkter för en bättre inomhusmiljö

Gyproc erbjuder ett brett produktutbud för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens i inomhusmiljöer. Med produkter från Gyproc kan du säkerställa att ni får en trivsam miljö på er arbetsplats – både för medarbetare och besökare. Låt oss därför berätta mer om dessa!

Historien om Gyproc 

Gyproc är en del av den koncernen Saint-Gobain. En global koncern vars historia sträcker sig så långt tillbaka som 1665. Idag har koncernen 170,000 anställda världen över. Fokus ligger på att utveckla, tillverka och distribuera hållbara material som är nödvändiga för såväl människans som miljöns välmående.

Som tidigare nämnts fokuserar affärsenheten Gyproc på att utveckla och distribuera lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens i inomhusmiljöer. Mycket av produktionen kretsar kring innovativa, säkra och hållbara byggnadssystem för inner- och ytterväggar samt undertak.

Vad som gör Gyprocs lösningar så unika är att de tillverkas uteslutande av gips och stål. Något som dels innebär att de har många goda egenskaper vad gäller ljudisolering, brandskydd och fuktresistens, samtidigt som de är återvinningsbara till hundra procent.

För att lära dig mer om Saint-Gobain koncernen, kan du med fördel kika in nedanstående film:

En översikt av Gyprocs produkter

Hos oss på Underbaratak, en del av Allakustik, har du möjlighet att köpa och få hjälp med installationen av profiler till fasta undertak från Gyproc. Synonymt för dessa bär- och tvärprofiler är att de håller en genomgående hög kvalitet.

Profilerna är tillverkade av tjockt stål och är en del av Gyprocs GK-system, vilket möjliggör enkel montering. Med hjälp av profilerna kan du skapa ett nedpendlat undertak i en nivå, ett nedpendlat undertak i två nivåer, ett nedpendlat undertak med primära och sekundära stålprofiler, samt ett fribärande undertak.

Handla hos Allakustik 

Om du är intresserad av Gyprocs bär- och tvärprofiler, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi lagerhåller dessa produkter i våra butiker, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom kan vi hjälpa dig genom hela processen – från köp till installation i såväl små som stora projekt!

Tveka inte på att ta kontakt med oss vid eventuella frågor eller funderingar.