Hem » Om oss

Om oss

Vi är en del av Allakustik Under(bara)tak AB! I vår lagerförsäljning ser vi till att tillhandahålla snabb service, hög tillgänglighet och ett brett sortiment!

1994 grundade Mikael Thingvall, som tidigare jobbat som montör i ett antal år, en enskild firma under namnet Thingvall Akustik. 3 år senare expanderade företaget och ombildades till ett aktiebolag och Thingvall Akustik blev istället Allakustik&Bygg AB. För att sticka ut bland konkurrenterna gjordes ännu en namnändring 2009 till det nuvarande namnet Allakustik Underbara Tak AB. Med en stadig tillväxt under åren har nu företaget 80 anställda och en omsättning på drygt 156 miljoner kronor.

Vår vision är att vara bäst inom undertak, – I alla kategorier.

Vi tror på långsiktiga relationer som bygger på förtroende. Det bygger vi genom engagemang från kompetenta medarbetare som har en nära relation till kunderna vilket resulterar i att våra arbeten blir effektiva och lönsamma såväl ur ett tidsperspektiv som ett ekonomiskt perspektiv.

Nyckeln till framgång är vår personal. De är företagets bästa marknadsförare. Vi utbildar dem kontinuerligt och skapar förutsättningar för att de ska trivas på jobbet. Våra medarbetare är kända för att vara lyhörda, flexibla, sociala och proffsiga.

Det har hänt mycket sedan starten, och framtiden ser minst lika spännande ut. Sedan ett par år tillbaka finns Allakustik i Göteborg och våren 2019 grundades Allakustik Syd med utgångspunkt från Malmö! Fokus har alltid legat på kunden och så kommer det fortsätta vara