Gyptone undertak – en köpguide

Med produkter från Gyptone får du dels en behagligare akustikmiljö, men också en visuell upplevelse. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt undertak till kontoret, den egna bostaden, hälsovården eller offentliga miljöer. Låt oss därför berätta mer om Gyptone och deras produkter! 

 

Historien om Gyptone

Gyptone är ett innovativt och marknadsledande varumärke och ingår i den globala koncernen Saint-Gobain. En anrik koncern vars historia tar sin början i mitten av 1600-talet. Numera har koncernen, som består av flertalet marknadsledande varumärken, 170,000 anställda över hela världen.

För att lära dig mer om den anrika Saint-Goban koncernen, kan du med fördel kika in denna film:

Som tidigare nämnts ligger Gyptones fokus på att tillverka undertak som både gör gott och ser bra ut. Man vidareutvecklar och producerar akustika taksystemslösningar som kombinerar modern design med goda akustik- och brandegenskaper.

Målet med företagets tak är att de, genom sina goda akustik- och brandegeskaper samt förstklassiga design, ska förbättra din inomhusmiljö. Oavsett om du tänkt använda dem i kontor, privata hem, skolor, vårdbyggnader, hotell eller offentliga miljöer.

Kombinationen av modern design och goda akustikegenskaper har, som tidigare nämnts, gjort Gyptone till ett marknadsledande varumärke. För att behålla denna position lägger man också stort fokus på att kontinuerligt vidareutveckla sina produkter och sig själva!

 

En översikt av Gyptones produkter

Gyptone erbjuder ett brett produktsortiment innehållandes både profiler och tillhörande undertaksskivor.

Synonymt för företagets undertak är att de har en minimalistisk och modern design som är visuellt tilltalande. Skivorna finns både att få helt massiva och släta, men också med olika perforeringar.

Perforeringarna skapar ett unikt utseende som verkligen bjuder på en visuell upplevelse. Det går också att få böjda undertaksskivor, vilket skapar ett mjukt och harmoniskt intryck hos betraktaren.

Samtliga skivor har en slitstark, dekorativ och lättunderhållen yta som gör sig utmärkt i alla typer av miljöer. De skivor som är perforerade är utrustade med en bakomliggande akustikfilt, vilket gör att de fortfarande behåller sina goda akustikegenskaper.

För att summera det hela är Gyptones undertak ett utmärkt val när du önskar en inomhusmiljö som både har en god akustikmiljö och är visuellt tilltalande!

 

Handla hos Allakustik

Om du är intresserad av Gyptones undertak och profiler, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi lagerhåller dessa produkter i våra butiker, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom kan vi hjälpa dig genom hela processen – från köp till installation i såväl små som stora projekt!

Tveka inte på att ta kontakt med oss vid eventuella frågor eller funderingar.