Ljudabsorbenter från Paroc – en köpguide

Med undertak från Paroc kan du skapa en behaglig ljudmiljö i alla typer av utrymmen, däribland kontor, skolor och offentliga miljöer. Låt oss därför berätta mer om Paroc och deras effektiva akustiklösningar.  

Historien om Paroc

Paroc är ett anrikt företag vars historia sträcker sig mer än 80 år tillbaka i tiden. Företagets fokus ligger på att ta fram och producera energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar av stenull. Ett tacksamt material med många goda fördelar, men mer om dessa lite senare.

Tack vare dess högkvalitativa produkter har Paroc fått ett gott rykte bland proffsbyggare, arkitekter, entreprenörer, återförsäljare och industriella byggentreprenörer. Man är idag marknadsledande i Finland, Sverige och Baltikum samtidigt som man har starka positioner på andra marknader såsom Polen, Tyskland, Storbritannien, Norge och Ryssland.

Sedan 2018 är Paroc en del av Owens Corning.

 

Undertak och akustiklösningar från Paroc

Att skapa en behaglig ljudmiljö är av största vikt på platser där många människor vistas samtidigt. Prioriterar man inte detta riskerar ljudnivån att bli allt för hög, vilket i sin tur kan resultera i allvarliga konsekvenser som ökad huvudvärk och koncentrationssvårigheter, för att bara nämna några.

Med akustiklösningar från Paroc kan du skapa en god akustik i samtliga miljöer. Det spelar ingen roll om du vill förbättra akustiken i ett kontor, i en skola eller i offentliga miljöer. Något som medför positiva effekter för såväl hälsa som prestation.

Paroc erbjuder en rad akustiklösningar som inkluderar såväl tak som vägghängda ljudabsorbenter. Du kan välja mellan en rad olika färger och stilar för att slippa tumma på varken akustik eller utseende. Beroende på lokalernas förutsättningar och behov kan olika lösningar vara bäst lämpade!

Tack vare att man tillverkar ljudabsorbenterna av stenull kan man ta del av en rad fördelar. Inte nog med att de effektivt absorberar och minskar höga ljud, är de också naturligt hållbara samt brandsäkra.

 

Handla hos Allakustik 

Om du är intresserad av Parocs undertak eller andra akustiklösningar, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi lagerhåller många av deras produkter i våra butiker, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom kan vi hjälpa dig genom hel processen, från planering till montering, i såväl små som stora projekt!

Tveka inte på att ta kontakt med oss vid eventuella frågor eller funderingar.