5 tips för dig som letar efter snygga innertak

Numera finns det innertak i en mängd olika färger, material och utföranden. Tack vare de många valen har det blivit betydligt enklare att förse hemmet eller företagslokalerna med ett iögonfallande tak. Här tänkte vi därför dela med oss av fem tips till dig som är på jakt efter ett snyggt innertak!

 

Färg- och materialval som ger dig ett snyggt innertak

Som vi varit inne på inledningsvis har det aldrig funnits lika många valmöjligheter som nu. Nedanför har vi därför samlat en handfull färg- och materialval som passar perfekt när du vill förse ditt hem eller din arbetsplats med ett snyggt innertak:

 

1. Våga välja en unik kulör i taket 

En av de enklaste och mest effektiva sätten att få ett snyggt innertak är att våga välja undertaksabsorbenter i en unik kulör. Våga välja något färgglatt!

Här kan vi varmt rekommendera dig att spana in en av de många projekt vi genomfört, där vi fick äran att montera färgglada absorbenter i ett bostadsprojekt i Nacka.

 

2. Ha samma färg på väggar och tak

Ett annat tips är att välja samma kulör på väggar och tak. Något som gör att gränserna suddas ut och bidrar till att rummet känns luftigare, även om du väljer en mörkare färg.

 

3. Välj ett undertak av metall

Förutom att experimentera med färger kan det vara snyggt att laborera med olika material, exempelvis metall. Det finns metalltak i en mängd olika utföranden, en del perforerade med snygga mönster, andra släta och mer robusta.

Inte nog med att denna typ av innertak är väldigt snygga, är de också hygieniska och hållbara. Något som gör att de passar i de flesta typer av miljöer.

 

4. Välj ett mässingfärgat metalltak 

Vill du tillföra lokalerna extra elegans kan du med fördel välja ett mässingfärgat metalltak.

 

5. Välj ett ribbtak av trä 

Under de senaste åren har det blivit allt populärare att integrera naturliga materialval i hem och på arbetsplatser. Om du också har en önskan att göra detta, kan du med fördel välja ett ribbtak av trä. Snyggt och hållbart!

 

Ta hjälp av Allakustik Under(bara)tak

Hos oss på Allakustik Under(bara)tak hittar du ett stort utbud av ljuddämpande och snygga innertak. I vår produktkatalog hittar du akustiktak från marknadsledande varumärken.

Ytterligare en fördel med att handla hos oss är att vi kan hjälpa dig genom hela processen – från projektering och beställning till montage. Med över 25 års erfarenhet kan vi garanterat hitta en lämplig lösning för just dig!