Infästningar från Würth – en köpguide

Mycket har hänt sedan Adolf Würth drog igång sin verksamhet år 1945. Man har gått från att vara ett enmansföretag till att vara marknadsledande på världsbasis. Würth är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till bygg-, fordonds-, hantverks- och verkstadsindustrin. En av de många produkter man tillhandahåller är infästningar till undertak, vilka vi hade tänkt fokusera på i denna artikel. 

Historien om Würth 

Som tidigare nämnts grundades Würth år 1945. Ända sedan dess har man bedrivit försäljning inom fästmaterial och montageteknik. Något som skett på ett mycket framgångsrikt sätt, då man idag är en marknadsledande koncern på världsbasis.

Den tyska Würth-gruppen har fortfarande sitt koncernhuvudkontor i Tyskland, men finns sedan slutet av 60-talet i Sverige. Würth Svenska AB grundades år 1967 och är numera en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner.

Utöver företagets lokala närvaro över hela landet (Würths butiker), erbjuder man också en e-handel med över 30 000 produkter. Något som gör det smidigt att tillgå företagets smarta lösningar!

Würths infästningar till undertak

Med hundratusentals produkter att tillgå erbjuder Würth något för alla. En av de många lösningarna man erbjuder är infästningar till undertak. Vi på Allakustik är därför mycket glada över att kunna erbjuda Würths högkvalitativa infästningar för montering av undertak och ljudabsorbenter.

Inte nog med att du hittar deras smarta och högkvalitativa infästningar i vår produktkatalog, har du också möjlighet att vända dig till oss för hjälp al och montering av akustiklösningar i form av tak och skärmar. Vi erbjuder dig hjälp genom hela processen – från val av lösning till montering – och självklart är det Würths infästningar vi själva använder!

Om du är intresserad av att lära dig mer om dessa infästningar, kan du med fördel vända dig till oss på Allakustik. Vi lagerhåller många av deras produkter i våra butiker, vilka återfinns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det går också bra att kontakta oss via mejl eller telefon.